Ledige stillinger

Stangnes Rå videregående skole søker deg som ønsker og jobbe på vår flotte arbeidsplass. Vi har følgende ledige stillinger:  Vernepleier - skolested Stangnes Ressurspedagog - skolested Stangnes

Mørketids-lunsj på Biblioteket

Ledersamling i Tromsø – i regi av Ungt Entreprenørskap i Troms og Finnmark

ROADSHOW

BILFAG.NO KOMMER TIL HARSTAD 23. NOVEMBER! Er du interessert i bil og motor og skal søke videregående skole? Eller er du kanskje forelder til noen som skal søke?

Informasjon om elevundersøkelsen 2022

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Besøk av Helsesista

Informasjon om parkering på skolens parkeringsplasser

For å parkere på skolens parkeringsplasser må man betale parkeringsavgift. Dette gjelder alle hverdager mellom kl. 0800 og 1600.

Informasjon om streik på engelsk og arabisk

Informasjon om konsekvenser av streiken ved Stangnes Rå videregående skole, skolested Stangnes

Av skolens 27 klasser er det 17-18 klasser hvor alle lærere er tatt ut i streik. Dette får store konsekvenser for det tilbudet skolen kan gi elevene så lenge streiken varer. Følgende gjelder:

Velkommen til skolestart mandag 22. august

Lærerne begynner på jobb onsdag 17. august. Første skoledag for elevene er mandag 22. august.