Vinner av skolemiljøprisen 2021: Gul Pacha Khwaja, 3PÅB

Klassebilder 3PÅA, 3PÅB, 3PÅC og 3PLA.

Da har vi sendt våre flotte Vg3-elever videre ut i verden – lykke til på ferden.

INFORMASJON OM STANDPUNKTKARAKTERER OG KLAGEBEHANDLING

Offentliggjøring av standpunktkarakterer og terminkarakterer: Onsdag 9.6 kl 12: VG3  Fredag 11.6 kl 12: VG1 og VG2

Vg 2 , Salg, Service og Sikkerhet – Foredrag hos Nordic Eiendom AS.

Er du vår nye kollega?

Ledig stiling.

Er du elev ved Stangnes Rå videregående skole og har søkt læreplass/opplæring i bedrift?

Dersom du ikke har fått tilbud om læreplass innen 10. juni vil skolen gi deg tilbud om en ukes ekstra oppfølging frem mot læreplass i perioden 21.-25. juni fra 0830-1500 på skolested Stangnes. Ta med datamaskinen din!

VELKOMMEN TIL PRIVATISTEKSAMEN 2021

Til deg som skal ta privatisteksamen ved Stangnes Rå vgs. våren 2021

Trekkordning for vårens eksamen endelig bestemt - Muntlig-praktisk eksamen gjennomføres ikke

Da har regjeringen besluttet at det ikke gjøres endringer i trekkordningen for vårens VG3-eksamener.

Gratulere med kvinnedagen!

Valentines dagen

Skolen ved elevrådet markerte på skolen Valentines dagen med utdeling av en "Kjærlighet på pinne" til hver elev.